Verhuurprijzen en mogelijkheden

De Reggegroep verhuurt haar de blokhut en kampterrein zowel in delen als in het geheel. Het maximaal aantal personen dat mag overnachten in de blokhut is 40 en overdag mogen er maximaal 120 personen in de blokhut. Het kampeerterrein is geschikt voor ± 25 personen en heeft een mooie kampvuurplaats. De aparte wasruimte (2 toiletten, 2 douches en wasbakken) wordt gedeeld door de gebruikers van het kampeerterrein en de blokhut. De blokhut kan worden gehuurd:

  • voor een aantal dagen (voor een prijs per nacht). Een dag is maximaal 24 uur en begint om 12.00u* op dag 1 en eindigt om 12.00u** op dag 2.
  • voor een avond (voor een prijs per nacht). U kunt dan vanaf 12.00u* de blokhut betreden en moet op de volgende dag om 12.00u** de blokhut hebben verlaten
  • of voor overdag (voor een prijs per dag). Een dag is maximaal 8 uur. Een dag begint niet eerder dan 10.00u en eindigt niet later dan 20.00u. Wilt u de blokhut langer gebruiken dan geld de prijs per nacht. Voor daghuur is de wasruimte niet in begrepen. Deze kan eventueel worden gehuurd voor € 10,00 per gelegenheid. Dag huur is niet mogelijk voor de zaterdag, dan gebruiken we het gebouw zelf voor onze opkomsten.

*  Op zaterdag is de blokhut door ons zelf in gebruik. Dat betekend dat u pas vanaf 17:30 terecht kan.
** Op zaterdag geldt dat de blokhut voor 9:30 verlaten moet zijn. Indien je de blokhut het hele weekend huurt, betekent dit dat je tussen 9:30 en 17:30 niet in de blokhut kan zijn ivm eigen gebruik.

Kijk rond in ons scouts lokaal

Kijk rond in ons welpen lokaal