SponsorKliks

Help de Reggegroep aan extra inkomsten met je online aankopen!

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan De Reggegroep, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en De Reggegroep ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar De Reggegroep.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je De Reggegroep ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van De Reggegroep. Voor jou een kleine moeite, voor De Reggegroep zijn het directe inkomsten. Deze pagina is te vinden via onderstaande banner op de voorpagina van Reggegroep.nl. Ben je bang dat je dit vergeet? Dan kan je ook de browser-extensie gebruiken. 

 

SponsorKliks, gratis sponsoren!

 


Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening vanDe Reggegroep. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert De Reggegroep hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch De Reggegroep weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor De Reggegroep is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert De Reggegroep dan niets op.

 

Waar dient de Chrome browser-extensie voor?

Deze is ontwikkeld om het gebruik van SponsorKliks zoveel mogelijk te stimuleren en men niet gauw meer "vergeet" een aankoop te doen zonder gebruik te maken van SponsorKliks.

Klik hier om de Chrome versie te installeren Dat kan in Google Chrome en in Microsoft Edge!.

Dit zal ervoor zorgen dat De Reggegroep meer inkomsten zal genereren.

De categorie reizen levert het grootste deel van alle ontvangen commissie op.
En binnen de categorie reizen levert Booking het meeste op, als je die website direct bezoekt wordt een popup getoond zodat je alsnog kunt SponsorKlikken en de commissie niet verloren gaat.

Hoe werkt de extensie?
Het is van belang dat je eerst de extensie installeert vanuit de Chrome Web Store en vervolgens instelt dat de commissie naar De Reggegroep dient te gaan.

Stel: je gaat direct naar Booking (dus je vergeet dit via de Sponsorklikspagina van je sponsordoel te doen) dan zal er een pop up verschijnen die je een keuze laat maken of je je sponsordoel wil sponsoren of deze keer niet. Zodra je kiest voor "Ja, ik sponsor gratis" word je doorgelinkt naar de website van de shop en zal er na een aankoop een commissiebedrag voor De Reggegroep gehonoreerd worden.

Voor de webshops die je aan- of uit kunt vinken geldt dat, zodra je deze aanvinkt, deze in de bladwijzerbalk van je browser komen te staan.
Zodra je een aankoop voor 1 van deze webshops wilt doen klik je op de bestelknop van de betreffende winkel en de aankoop zal automatisch ten goede komen van het ingestelde sponsordoel.

Klik hier om de Chrome versie te installeren (ook voor Edge).

 

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Bezoek de SponsorKlikspagina van De Reggegroep

 

MAATREGELEN TEGEN HET CORONAVIRUS

Na de persconferentie van dinsdag heeft Scouting Nederland nieuwe richtlijnen voor alle scoutingactiviteiten opgesteld, deze zijn te lezen op site van scouting NL.

Ons streven is nog steeds om zoveel mogelijk als Reggegroep zijnde de richtlijnen van Scouting Nederland te volgen, daarom is het handig om deze even goed door te nemen.

 

 

 

 

29 augustus start opkomsten

 

De vakantie is voorbij en we staan alweer aan het begin van een nieuw seizoen 2020/2021. 29 augustus gaan we weer beginnen

De aankomsttijden die genoemd staan voor de Bevers en Sioniehorde zijn iets verschoven naar half 2. Om half 4 stoppen deze opkomsten. Dit is om de aankomsten een beetje te spreiden, de RSA draait n.l. van 2 tot 5 uur. 

De Yu man Race (strongmanrun) voor dit jaar is afgelast, dit houdt in dat de opkomst van zaterdag 5 september gewoon kan plaatsvinden in/om onze blokhut.

Rest mij u een goede start en een fijn seizoen 2020/2021 te wensen.

Rabo ClubSupport

 

Jij beslist mee!

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar we samen komen, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.

 

Met Rabo ClubSupport krijgen wij financiële ondersteuning van de Rabobank. Om ons sterker te maken, voor nu en voor te bereiden op de toekomst. Help jij ons doel te behalen? 

Als lid bepaal jij namelijk hoeveel financiële ondersteuning we ontvangen.

Kortom: jouw stem is geld waard. 

9 mei, start opkomsten bevers en welpen

We zijn enorm blij dat het kabinet bekend heeft gemaakt dat kinderen onder 12 weer naar school kunnen en dat zij mogen sporten/ buitenspelen. We mogen eindelijk weer naar onze geliefde blokhut en het bos.

We hebben onderzocht hoe we daar als Reggegroep op een goede manier invulling aan kunnen geven qua opkomsten.

Dat vraagt wel enige aanpassingen. Maar we zijn erg blij dat we weer bij de blokhut kunnen spelen met de onderbouw. Hiermee willen we zaterdag 9 mei starten voor welpen en bevers.

Informatie brief met informate over deze opkomsten is verzonden naar de ouders.

Wilt u meer weten over de richtlijnen van Scouting Nederland? Hier leest u daar meer over: https://bit.ly/3bvSdU6