Het Oranje Fonds organiseerde op 9 en 10 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. In 2019 valt NLdoet in het weekend van 8 & 9 maart. 

 

Sinds een aantal jaren doet Scouting De Reggegroep ook mee aan NLdoet.
We gebruiken deze zaterdag om extra grote klussen te klaren. Zo hebben we een paar jaar geleden de bielzen trappen buiten vervangen voor stenen trappen. Een nieuw muurtje gebouwd langs één van deze trappen. Het Houthok vernieuwd en diverse schilderklussen gedaan. Wat er voor de komende keer op het programma staat is nog niet bekend, maar over het algemeen wordt het altijd een zeer geslaagde, gezellige dag, waarbij we allemaal de handen flink uit de mouwen steken, gezellig samen lunchen en natuurlijk aan het einde van de dag moe maar voldaan nazitten.

Dus wil je meehelpen, schrijf je dan in tijdens de LJHW-inschrijfdag of meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.